TVAROVÁNÍ VLOŽEK NA MÍRU

Máte problémy s upadající klenbou? Bolí vás záda? Máte kotníky klopené dovnitř? Pálí vás plosky nohou? Bolí vás kyčle? Máte pocit, že vám boty na noze nesedí? Máte problém se samotnou botou (tlačí vás)? 

PŘIJĎTE SI UDĚLAT CELKOVOU ANALÝZU VAŠEHO CHODIDLA VČETNĚ ORTOPEDICKÝCH VLOŽEK PŘÍMO VÁM NA MÍRU...budete určitě spokojeni:-). 

Noha každého člověka je originál, má svou délku, šířku i tvar. Jelikož jsou byty vyráběny sériově na univerzální typ nohou s obyčejnou vkládací, měkkou a plochou stélkou, není vaše chodidlo adekvátně podpořeno. Proto jedinou možností, jak individuálně přizpůsobit sériovou obuv morfologii Vaší nohy, je použití anatomicky tvarovaných 3D sportovních ortopedických vložek, které se stanou pojítkem mezi nohou a botou. Myslete na to, že vaše chodidlo drží celou váhu vašeho těla. V případě, že jsou chodidla jakkoliv zdeformovaná, dochází ke stupňujícím se bolestem.

NABÍZÍME VÁM ORTOPEDICKÉ VLOŽKY SIDAS, které již využívá nejen řada sportovců.

Docílíte optimálního rozložení tlaku chodidla v botě, vložky vám podpoří nožní klenbu, čímž snížíte riziko úrazu v oblasti nohy, kotníku či kolene. Díky perfektnímu a správnému nášlapu chodidla ulevíte namáhaným či bolavým partiím například zádům. Zlepší se vám celkové držení těla. Největší rozdíl jsme zaznamenali při sportovních výkonech - boty perfektně sedí na nohách. Ať už jde o tretry (cyklistické, fotbalové, atletické aj.), sportovní obuv, brusle či lyžařskou obuv. Jsme z toho opravdu nadšeni.

Přijďte to vyzkoušet i vy :-)

V případě zájmu je možné si domluvit individuální termín tvarování.

Napiště e-mail, navrhněte termín a my vám zašleme veškeré potřebné informace.

| More