INFORMACE PRO LYŽAŘSKÉ KURZY

Jedete letos na lyžařský kurz a nemáte vybavení? Nikdy jste nelyžovali nebo nesnowboardovali? Nerozumíte lyžování?

To nevadí, přijďte k nám a my vás vybavíme a rádi vám vše pořádně vysvětlíme... :-).

POZOR - rezervace na lyžařské kurzy NEPROVÁDÍME V SOBOTY v případě otevření.

Jak postupovat:

1) Rezervace vybavení:

Přijďte si osobně udělat rezervaci vybavení přímo k nám do půjčovny - Skicentrum3nec, Nádražní 3.

Předem nemusíte volat. Pouze přijďte a přineste s sebou lyžařské ponožky (=vysoké ponožky). Ať vybereme perfekní lyžáky :-). Pokud ponožky nemáte, nevadí, je možné je u nás zakoupit. 

2) Vybereme veškeré vybavení a uděláme rezervaci. Poplatek za rezervaci činí 200 Kč v hotovosti.

3) Je důležité, abyste věděli přesný termín lyžařského kurzu + jestli potřebujete potvrzení o seřízení vázání (= diagnostiku vázání). Tyto informace vám musí sdělit škola/školka. Cena diagnostiky je 250 Kč a platí se při rezervaci v hotovosti.

4) Dostanete rezervační lístek, který si schováte až do data vyzvednutí vybavení. 

5) Vyzvednutí vybavení:

V dohodnutý den si už jen přijdete vyzvednout vybavení s rezervačním lístkem. V případě, že jedete na lyžařský kurz od pondělí - přijdete si vybavení vyzvednout v neděli v 18.00. Dostanete přesně vámi vybrané vybavení a již nic zkoušet nemusíte. Vydání vybavení je již jen rychlý proces :-).

Lyže jsou vždy perfektně připravené - jsou po servisu a jsou seřízené na vaše lyžařské boty. Nemusíte se tak bát, jestli má vaše dítě vše správně nastavené a připravené. Vždy pro to děláme maximum.

6) Platí se až při vyzvednutí vybavení. Platba pouze v hotovosti.

Kolik budete platit při vyzvednutí?

Máte na výběr dva druhy lyžařských setů (lyže+boty+hole+přilba). Záleží čistě na vás, který si vyberete. Počty setů jsou však omezené. Čím dříve přijdete udělat rezervaci, tím více si budete moci vybavení vybrat.

a) komplet BASIC - cena setu 990 Kč/kurz VČETNĚ SERVISU LYŽÍ + 3000 vratná kauce (juniorské lyže.+ jr boty+přilba+hole)

b) komplet CARV/SNB - cena setu 1390 Kč/kurz VČETNĚ SERVISU LYŽÍ/SNB + 3000 vratná kauce (dospělácké lyže + SR boty + přilba + hole)

Na veškeré vybavení se vztahuje vratná kauce 3000 Kč, která se vrací při vrácení nepoškozeného a čistého vybavení. Vybavení nesmí být popsané či polepené. V případě, že dítě lyže zlomí či jinak poškodí, bude mu daná částka odečtena z vratné kauce. V případě vrácení zabláceného či jinak znečištěného vybavení si účtujeme poplatek 300 Kč za jeho umytí.

7) Teď již tradá na lyžařský kurz.

8) Vrácení lyžařského vybavení:

Lyžařské vybavení se vrací v den příjezdu z lyžařského kurzu (většinou v pátek). Standardně do 17.00. V případě, že bude mít autobus nějaké zpoždění, pište prosím POUZE SMS na tel. +420734850987 - uveďte prosím jméno, které je uvedeno na lístku o zapůjčení vybavení. Na vybavení si určitě počkáme. Prosím NEVOLEJTE, není v našich silách obsluhovat na prodejně a zároveň zvedat telefony.

CO LZE ZAPŮJČIT NAVÍC:

  • brýle - 150 Kč/kurz,
  • vak na boty a přilbu - 100 Kč/kurz,
  • vak na lyže - 100 Kč/kurz,
  • páteřák - 300 Kč/kurz.

ZRUŠENÍ LYŽAŘSKÉHO KURZU - CO DĚLAT?
Byl vám zrušen lyžařský kurz? Moc prosíme informujte nás zasláním jednoduchého mailu na info@skicentrum3nec.cz - uveďte jméno na rezervačním lístku a datum rezervace. My vaši rezervaci obratem zrušíme. Nic doplácet nemusíte. Propadnou vám jen poplatky, které jste zaplatili při rezervaci.

ZMĚNA TERMÍNU REZERVACE - CO DĚLAT?
Pokud vám byl změněn termín rezervace, přijďte prosím osobně na naši prodejnu. Je potřeba celou rezervaci přerezervovat na nový termín. Je možné, že některé vaše vybavení již nebude na váš nový termín k dispozici. V tomto případě ho nahradíme jiným odpovídajícím vybavením. Cena změny termínu rezervace činí 100 Kč v hotovosti na místě.

KDY JE NEJLEPŠÍ PŘIJÍT UDĚLAT REZERVACI?
Rezervace provádíme od začátku ledna (ne dříve). Ideální je přijít měsíc před lyžařským kurzem. Pozor na termíny, které se kříží s jarními prázdninami nebo dalšími lyžařskými kurzy jiných škol (zde přijďte radši trochu dřívě).
Výjimkou jsou termíny lyžařských kurzů v prosinci a prvních dvou lednových týdnech. Na tyto termíny si přijďte udělat rezervaci již v průběhu listopadu/prosince.

JAKÉ VYBAVENÍ PŮJČUJETE?
Vybavení v naší půjčovně pravidelně obměňujeme a servisujeme. Díky tomu bude vaše dítě zcela bez starostí. Nemusí mít s sebou žádný vosk, ani se nemusí bát špatně fungujícího vázání. Každý rok doplňujeme nové a nové vybavení. Nenajdete u nás žádné staré vybavení, které již dávno neodpovídá normám nebo smrdí. Boty i přilby jsou po každém půjčení dezinfikovány na speciálním vysoušecím zařízení. Lyže a snowboardy, které půjčujeme jsou vždy perfetkně seservisovány. Děláme vše pro to, aby s tím měli rodiče co nejméně starostí a děti se na lyžařský kurz těšily.

| More