INFORMACE PRO LYŽAŘSKÉ KURZY

Jedete letos na lyžařský kurz a nemáte vybavení? Nikdy jste nelyžovali nebo nesnowboardovali? Nerozumíte lyžování?

To nevadí, přijďte k nám a my vás vybavíme a rádi vám vše pořádně vysvětlíme... :-).

POZOR - rezervace na lyžařské kurzy neprovádíme v soboty v případě otevření.

Jak postupovat:

1) Rezervace vybavení:

Přijďte si osobně udělat rezervaci vybavení přímo k nám do půjčovny - Skicentrum3nec, Nádražní 3.

Předem nemusíte volat. Pouze přijďte a přineste s sebou lyžařské ponožky (=vysoké ponožky). Ať vybereme perfekní lyžáky :-). Pokud ponožky nemáte, nevadí, je možné je u nás zakoupit. 

2) Vybereme veškeré vybavení a uděláme rezervaci. Poplatek za rezervaci činí 200 Kč v hotovosti.

3) Je důležité, abyste věděli přesný termín lyžařského kurzu + jestli potřebujete potvrzení o seřízení vázání (= diagnostiku vázání). Tyto informace vám musí sdělit škola/školka. Cena diagnostiky je 250 Kč a platí se při rezervaci v hotovosti.

4) Dostanete rezervační lístek, který si schováte až do data vyzvednutí vybavení. 

5) Vyzvednutí vybavení:

V dohodnutý den si už jen přijdete vyzvednout vybavení s rezervačním lístkem. V případě, že jedete na lyžařský kurz od pondělí - přijdete si vybavení vyzvednout v neděli 17.00-18.00. Dostanete přesně vámi vybrané vybavení a již nic zkoušet nemusíte. Vydání vybavení je již jen rychlý proces :-).

Lyže jsou vždy perfektně připravené - jsou po servisu a jsou seřízené na vaše lyžařské boty. Nemusíte se tak bát, jestli má vaše dítě vše správně nastavené a připravené. Vždy pro to děláme maximum.

6) Platí se až při vyzvednutí vybavení. Platba pouze v hotovosti.

Kolik budete platit při vyzvednutí?

Máte na výběr dva druhy lyžařských setů (lyže+boty+hole+přilba). Záleží čistě na vás, který si vyberete. Počty setů jsou však omezené. Čím dříve přijdete udělat rezervaci, tím více si budete moci vybavení vybrat.

a) komplet BASIC - cena setu 990 Kč/kurz + 3000 vratná kauce 

b) komplet CARV/SNB (lepší lyže, novější boty) - cena setu 1390 Kč/kurz + 3000 vratná kauce (v této kategorii půjčujeme snowboardy)

Na veškeré vybavení se vztahuje vratná kauce 3000 Kč, která se vrací při vrácení nepoškozeného a čistého vybavení. Vybavení nesmí být popsané či polepené. V případě, že dítě lyže zlomí či jinak poškodí, bude mu daná částka odečtena z vratné kauce. V případě vrácení zabláceného či jinak znečištěného vybavení si účtujeme poplatek 500 Kč za jeho umytí.

7) Teď již tradá na lyžařský kurz.

8) Vrácení lyžařského vybavení:

Lyžařské vybavení se vrací v den příjezdu z lyžařského kurzu (většinou v pátek). Standardně do 17.00. V případě, že bude mít autobus nějaké zpoždění, pište prosím sms na tel. +420734850987 - uveďte prosím jméno, které je uvedeno na lístku o zapůjčení vybavení. Na vybavení si určitě počkáme.

CO LZE ZAPŮJČIT NAVÍC:

  • brýle - 150 Kč/kurz,
  • vak na boty a přilbu - 100 Kč/kurz,
  • vak na lyže - 100 Kč/kurz,
  • páteřák - 300 Kč/kurz.

ZRUŠENÍ LYŽAŘSKÉHO KURZU - CO DĚLAT?
Byl vám zrušen lyžařský kurz? Moc prosíme informujte nás zasláním jednoduchého mailu - uveďte jméno na rezervačním lístku a datum rezervace. My vaši rezervaci obratem zrušíme. Nic doplácet nemusíte. Propadnou vám jen poplatky, které jste zaplatili při rezervaci.

 

| More